Mákosguba torta szelet – Mennyei, habos, vanília sodós desszert, klasszikus mákos gubából. Mikor érdemes fogyasztanod? Kóstold meg és tudni fogod a választ : Reggel, délben, délután és este. Szóval Bármikor! A hagyományos recept alapján, friss kifliből készítünk mákos gubát, fehér piskóta alapra helyezünk. A tetejét házias vaníliasodóval és tejszínhabbal borítjuk. Mintha csak a nagyi készítette volna. Vigyázat! Könnyen a család egyik nagy kedvenc desszertjévé válhat!
A mákosguba tortát, szeletben és 16 szeletes egész torta formájában is meg tudja rendelni.
Allergének : liszt, tojás, tej, mák
Hűtést igényel! Hűtve 3 napig eltartható és fogyasztható.
Az ár 1 szelet süteményre vonatkozik!
Értékelések
Még nincsenek értékelések.