Barion Pixel
  • Paleo kókuszos csokitorta szelet - a mandula lisztből készült omlós, kakaós piskótát édesítő szerrel (xilittel) édesítjük, amit csokoládé és habos, könnyű kókuszkrémmel töltünk. A tetejét csokival díszítjük. A Paleo kókuszos csokitortát szeletben és 12 szeletes egész torta formában is meg tudja rendelni. Allergének : tojás, mandula, kókusz, édesítő Hűtést igényel! Hűtve 3 napig eltartható és fogyasztható.    
  • Paleo meggyes-csokis máktorta szelet - a mandulalisztből és mákból készült világos omlós piskótát édesítő szerrel (xilittel) édesítjük, és csokoládés, könnyű meggyzselével töltjük. A tetejét meggyzselével díszítjük. A Paleo meggyes-csokis máktortát szeletben és 12 szeletes egész torta formában is meg tudja rendelni. Allergének : tojás, édesítő, mandula, mák Hűtést igényel! Hűtve 3 napig eltartható és fogyasztható.
  • Paleo, mandulás, citromos-csokoládés torta szelet - a paleolit desszerteket ugyanolyan gondossággal és kiemelten nagy figyelemmel készítjük el mint a hagyományos süteményeinket. Törekszünk a klasszikus ízek megőrzésére úgy, hogy az eredeti recepteket ötvözzük a korszerű cukrászati megoldásokkal. A mandulalisztből készült világos, omlós piskótát édesítőszerrel (xilittel) édesítjük amit citrom és csokoládé krémmel töltünk meg. 

    A paleo, mandulás, citromos-csokoládés tortát szeletben tudod megrendelni.

    Allergének : tojás, édesítő, mandula

    Hűtést igényel! Hűtve 3 napig eltartható és fogyasztható.

Go to Top