Barion Pixel

Rácsos szilvatorta szelet

630 Ft

Rácsos szilvatorta szelet – A sűrű kakaós piskótát fahéjas szilvával bolondítjuk meg. A fahéj különösképpen jól harmonizál a szilva egyedi ízével. Tetejét leveles tészta rács borítja, ami nem csupán egy egyszerű díszítő elem, hanem fontos része a desszertnek. Ráadásként az egészet baracklekvárral kenjük le így fényezve az amúgy is fenséges desszertet.

A rácsos szilvatortát szeletben és 12 szeletes egész torta formájában is meg tudja rendelni.

Allergének : liszt, tojás, tej, dió

Hűtést igényel! Hűtve 3 napig eltartható és fogyasztható.

Leírás

Rácsos szilvatorta – Ez az első ránézésre amerikai pitére emlékeztető desszert egy könnyű és fenséges sütemény. Könnyen a mindennapok kedvencévé válhat, ami nem is csoda hiszen klasszikus recept alapján készítjük el. A sűrű kakaós piskótát fahéjas szilvával bolondítjuk meg. A fahéj különösképpen jól harmonizál a szilva egyedi ízével. Tetejét leveles tésztarács borítja, ami nem csupán egy egyszerű díszítő elem, hanem fontos része a desszertnek. Ráadásként az egészet baracklekvárral kenjük le így fényezve az amúgy is fenséges desszertet.

Rácsos szilvatorta szelet házhozszállítással!

Rendelje meg ezt a finom édességet most Budapest és Pest megyei házhozszállítással.

A házhozszállításról itt talál további információt: Házhozszállítás

Allergénekről részletesen itt olvashat: http://www.taplalekallergia.hu/allergenek/

Ezt a terméket így is ismerheti: rácsos szilvatorta, szilvatorta, szilvás sütemény, fahéjas-szilvás torta, kakaós-szilvás torta

Go to Top